Om oss

Vi är ett erfaret och kunnigt ventilationsföretag i Stockholm. Vi arbetar alltid hårt för att uppnå högsta möjliga kvalitet och miljötänk. Hos oss finns det stora företagets kunskaper och resurser blandat med den lilla firmans smidighet och servicekänsla.

Vi kan hjälpa dig med alla former av ventilationsanläggningar: FTX, restaurangventilation, stora och små anläggningar. Vid sidan av detta hjälper vi även till med injustering, rivning, isolering, fastighetsservice och projektering. Vi har skaffat oss många återkommande kunder genom att arbeta med stor servicekänsla och med ständigt fokus på kvalitet, både när det gäller installationer och de produkter vi erbjuder.

ventilationsföretag Stockholm

Vi har kunskaper om hela den komplicerade processen inom ventilation, ända från ritbordet till den dagliga driften och underhållet.

Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, kontorsfastigheter, restauranger och villaägare. Vi utför även serviceuppdrag inom ventilation och VVS. Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi utfärdar bra garantier.

Bra ventilation ger frisk luft, mer trivsel och bättre hälsa!