Ventilationsföretag Stockholm

Bra ventilation – frisk luft – god hälsa

Om oss

ventilation

OM OSS

Vi är ett erfaret och kunnigt ventilationsföretag i Stockholm. Vi arbetar alltid hårt för att uppnå högsta möjliga kvalitet och miljötänk. Hos oss finns det stora företagets kunskaper och resurser blandat med den lilla firmans smidighet och servicekanals.

Vi kan hjälpa dig med alla former av ventilationsanläggningar: FTX, restaurantventilation, stora och små anläggningar. Vid sidan av detta hjälper vi även till med injustering, isolering, fastighetsservice och projektering. Vi har skaffat oss många återkommande kunder genom att arbeta med stor servicekänsla och med ständigt fokus på kvalitet, både nä det gäller installationer och de produkter vi erbjuder.

Vi har kunskaper om hela den komplicerade processen inom ventilation, ändå från ritbordet till den dagliga driften och underhåller.

Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, kontorsfastigheter, restauranger och villaägare.  Vi utför även serviceuppdrag inom ventilation och VVS. Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi utfärdar bra garantier.

Bra ventilation ger frisk luft, mer trivsel och bättre hälsa!